Massage

Massage

Ontspanningsmassage:

Een ontspanningsmassage wordt gegeven door lange strijkingen, knedingen en schuddingen met de handen over het lichaam te maken. Er zal een betere doorbloeding  plaatsvinden en afvalstoffen zullen makkelijker worden afgevoerd. Daardoor kunnen er nieuwe voedingstoffen en zuurstof bij de cellen komen waardoor de gezondheid maar ook zeker de huid verbeterd wordt.


Hotstone massage:

Bij een hotstone massage worden er vulkanische basalt stenen gebruikt die in een “ Heater “ opgewarmd worden tot ongeveer 45 graden.
De weldadige warmte van de stenen dringt diep door in de spieren.
De stenen worden  gebruikt om het lichaam goed warm te houden en om mee te masseren. Mensen met chronische klachten in schouders en nek hebben veel baat bij een Hotstone massage.

Wanneer geen hotstone-massage?
Het isbeter omboven een buitentemperatuur van 25 graden geen hotstonemassage te ondergaan. Het lichaam heeft bij zo'n temperatuur onvoldoende gelegenheid om af te koelen.
Verderis deze massagevormnietgeschiktals je koorts of spataderen hebt en bij kanker (omdat het de lymfestroom activeert). Andere aandoeningen zoals hartklachten, bloeddrukproblemen, suikerziekte (diabetes)en zwangerschap vragen om voorzichtigheid​.


Cupping Massage:

De werking van de cups is zeer krachtig. Verklevingen en spierknopen worden als het ware naar het huidoppervlak gezogen waardoor blokkades worden opgeheven. Door de zuigkracht wordt de doorbloeding gestimuleerd en worden de afvalstoffen vrijgemaakt en afgevoerd.

Het ervoor dat je lijf ontgift, stress vermindert en je huid verstevigt. Daarom is cuppen heel erg effectief voor mensen die chronische nekpijn, schouderpijn, lage rugpijn hebben maar ook voor mensen die geestelijk en lichamelijk overbelast zijn.


Bamboe Massage:

Een nieuwere vorm van massage, waarbij Chinese uitgangspunten worden gebruikt om met vijf elementen het lichaam te behandelen.

*Aarde  *Hout  *Metaal  *Vuur  *Water

De bamboe massage techniek maakt gebruik van bamboestaven. Deze bamboestaven prikkelen de zenuwuiteinden van de huid en de oppervlakkige spieren. Hierdoor komt de bloedsomloop op gang, wat er voor zorgt dat er meer zuurstof en voedsel beschikbaar wordt voor de cellen. 

De bamboestaven worden gebruikt als een hulpmiddel tijdens het geven van een volledige lichaamsmassage. De bamboestaaf wordt hierbij een verlengstuk voor de handen, voorarmen en ellebogen. Hierdoor kan met deze massage techniek dieper gewerkt worden en zal deze techniek uiteindelijk meer effect hebben dan een gebruikelijke massage.

De bamboe massage heeft zowel een ontspannende als een stimulerende werking. Het zal zorgen voor energie en kracht en daarnaast zal het helpen bij het afvoeren van toxines en het verbeteren van de bloedsomloop. Deze massage werkt onder andere tegen vermoeidheid en stress van het lichaam.


*** Ik geef geen erotische massages/behandelingen***

Ik ga ervan uit dat u dit respecteert en er ook niet om vraagt. Op verzoeken hiervoor zal ik dan ook niet ingaan en zal ik u verzoeken de salon definitief te verlaten!