Massage

Massage

Ontspanningsmassage:

Een ontspanningsmassage wordt gegeven door lange strijkingen, knedingen en schuddingen met de handen over het lichaam te maken. Er zal een betere doorbloeding  plaatsvinden en afvalstoffen zullen makkelijker worden afgevoerd. Daardoor kunnen er nieuwe voedingstoffen en zuurstof bij de cellen komen waardoor de gezondheid maar ook zeker de huid verbeterd wordt.


Hotstone massage:

Bij een hotstone massage worden er vulkanische basalt stenen gebruikt die in een “ Heater “ opgewarmd worden tot ongeveer 45 graden.
De weldadige warmte van de stenen dringt diep door in de spieren.
De stenen worden  gebruikt om het lichaam goed warm te houden en om mee te masseren. Mensen met chronische klachten in schouders en nek hebben veel baat bij een Hotstone massage.

Wanneer geen hotstone-massage?
Het is beter om boven een buitentemperatuur van 25 graden geen hotstonemassage te ondergaan. Het lichaam heeft bij zo'n temperatuur onvoldoende gelegenheid om af te koelen.
Verder is deze massagevorm niet geschikt als je koorts of spataderen hebt en bij kanker (omdat het de lymfestroom activeert). Andere aandoeningen zoals hartklachten, bloeddrukproblemen, suikerziekte (diabetes)en zwangerschap vragen om voorzichtigheid​.


Cupping Massage:

De werking van de cups is zeer krachtig. Verklevingen en spierknopen worden als het ware naar het huidoppervlak gezogen waardoor blokkades worden opgeheven. Door de zuigkracht wordt de doorbloeding gestimuleerd en worden de afvalstoffen vrijgemaakt en afgevoerd.

Het ervoor dat je lijf ontgift, stress vermindert en je huid verstevigt


Bamboe Massage:

Een nieuwere vorm van massage, waarbij Chinese uitgangspunten worden gebruikt om met vijf elementen het lichaam te behandelen.

*Aarde  *Hout  *Metaal  *Vuur  *Water

De bamboe massage techniek maakt gebruik van bamboestaven. Deze bamboestaven prikkelen de zenuwuiteinden van de huid en de oppervlakkige spieren. Hierdoor komt de bloedsomloop op gang, wat er voor zorgt dat er meer zuurstof en voedsel beschikbaar wordt voor de cellen. 

De bamboestaven worden gebruikt als een hulpmiddel tijdens het geven van een volledige lichaamsmassage. De bamboestaaf wordt hierbij een verlengstuk voor de handen, voorarmen en ellebogen. Hierdoor kan met deze massage techniek dieper gewerkt worden en zal deze techniek uiteindelijk meer effect hebben dan een gebruikelijke massage.

De bamboe massage heeft zowel een ontspannende als een stimulerende werking. Het zal zorgen voor energie en kracht en daarnaast zal het helpen bij het afvoeren van toxines en het verbeteren van de bloedsomloop. Deze massage werkt onder andere tegen vermoeidheid en stress van het lichaam.Lichaamspakking:

Lichaamspakkingen zorgen voor nieuwe energie en verstevigen de huid.

Ze werken effectief en geven een direct voelbaar resultaat.


Een algenpakking is rijk aan mineralen, vitaminen en voedende elementen. Aan zeewater en zee-algen zoals spirulina wordt al langer een geneeskrachtige en ontspannende werking toegeschreven.

Een algenpakking heeft als doel het lichaam/huid een voedende en mineraliserende werking te geven. Het zuivert, mineraliseert, regenereert, reguleert de vochthuishouding en voedt de huid. Het werkt ontgiftend, de celstofwisseling wordt gestimuleerd zodat afvalstoffen worden afgevoerd, de vetstofwisseling wordt geactiveerd en het vochtgehalte in de huid wordt hersteld.


ALs je een lichaamspakking krijgt wordt de huid eerst gescrubd. Het scrubben van de huid zorgt ervoor dat de dode huidcellen worden verwijderd en de doorbloeding wordt gestimuleerd. De poriën komen hierdoor meer open te staan en zullen ontvankelijker zijn voor de opname van de pakking.

Na de scrub wordt de lichaamspakking aangebracht, waarna je wordt ingepakt in een folie en een deken om de lichaamswarmte te isoleren.

Na een ontspannende rustperiode van ongeveer 20 minuten, wordt de pakking verwijderd met warme compresdoeken en volgt er nog een massage. Na de massage wordt de behandeling afgesloten met het aanbrengen van een bodycreme. 


 


*** Ik geef geen erotische massages/behandelingen***

Ik ga ervan uit dat u dit respecteert en er ook niet om vraagt. Op verzoeken hiervoor zal ik dan ook niet ingaan en zal ik u verzoeken de salon definitief te verlaten! 

Boek nu!