Over mij

Over mij en de salon

Bij Pure health & beauty in Kerkrade kunt u terecht voor een zeer breed aanbod aan behandelingen. Ik zorg ervoor dat u weer kunt stralen in uw eigen schoonheid. Als u zich van binnen mooi, ontspannen en goed voelt, dan straalt u dat ook uit. Mijn streven is dat u na een bezoek, de salon met een prettig gevoel en frisse energie verlaat en uitkijkt naar een vervolg afspraak.


Ik ben een schoonheidsspecialiste die het werk doet vanuit m'n hart en ik ben erop gericht om u de volledige aandacht te geven die u verdient bij mij in de salon. Ik volg regelmatig trainingen voor nieuwe behandelingen om op de hoogte te blijven van de laatste technieken en beautytrends.


In de salon werk ik professioneel, hygienisch en met de puurste producten, deze zijn parabenen en dierproefvrij en volledig plantaardig. De producten zijn ook in de salon te koop. Zoals bijvoorbeeld: Body & Bess en Salonnepro voor gezichtsbehandelingen, Faby voor gellak en manicure, Outback Organics voor harsbehandelingen en Courtin voor de voetverzorging. Deze producten zijn allemaal Vegan.

Boek nu!

Huidverbetering en huidverzorging

Voor een jongere, gladdere 
en stralende huid met een frisse teint

Met de allernieuwste apparatuur voor een groots en zichtbaar effect

Professioneel, hygienisch en volgens de allerlaatste
updates en technieken

Non-invasief, pijnloos, snel herstel met mooie resultaten

" Happiness is the secret to all beauty,
there is no beauty without happiness"


Christian Dior