Wimpers en wenkbrauwen

Wimperlifting

Lash Lift & Filler Treatment


Je kent de traditionele wimperlift behandeling vast wel: Lash Lifting! Een prachtige behandeling die een semi-permanente krul in de wimpers zet voor een oogverblindende blik.

Er is een fantastisch merk op de markt gekomen die niet alleen de wimpers lift, maar ze ook voed & versterkt.


Inlei Lash Lift & Filler Treatment
De Lash Lift & Lash Filler Treatment is een vernieuwende en unieke behandeling waarbij de natuurlijke wimpers worden gelift, gekruld en gevoed. Dankzij de speciale Lash Filler zullen de natuurlijke wimpers met 24% in dikte toenemen (in max. 3 behandelingen) en de krul van de wimper met 31% vergroten (na 1 behandeling) ten opzichte van een traditionele wimperlifting. Geef elasticiteit, een zijdezachte glans en gezonde look aan je natuurlijke wimpers en verlaat de salon met een eye-catching blik! 


Voordelen:

  • Blijft gemiddeld 6 weken zitten
  • Geen wimperkrultang meer nodig
  • Geschikt voor lange en korte wimpers
  • Voelt licht en natuurlijk aan
  • De ogen lijken groter
  • Niet schadelijk voor de eigen wimpers
  • Bestand tegen water, douchen, zweten, tranen, zwemmen en slapen.


Voorafgaand aan de behandeling

Voor het beste resultaat is het van belang om de volgende voorzorgsmaatregelen in acht te nemen:

  • Draag op de dag van de behandelinggeenoogmake-up. Als dit verwijderd moet worden, kan dit het resultaat ernstig beïnvloeden en er zelfs voor zorgen dat er geen resultaat zichtbaar is.
  • Er mag geen permanente make-up (zoals eyeliner) gezet worden van 6 weken voorafgaand aan de behandeling tot en met 6 weken na de behandeling.Nanolash: 39,50 euro

Het Eyelash Serum van Nanolash is gemaakt van de best conditionerende en groei stimulerende stoffen die de wimpers elke dag dikker, langer en voller maken. De effecten zijn zichtbaar na 4-6 weken dat de wimpers langer, glanzender en sterker zijn en geleidelijk overgaan in natuurlijke, uitwaaierende wimpers. Het serum moet structureel gebruikt worden op de basis van de wimpers en volgens de gebruiksaanwijzing.

Dit professionele product verbetert de core van de wimpers: het repareert, versterkt en stimuleert de haarzakjes. Nanolash zorgt ook voor fijn haar. Nanolash brengt een beschermend laagje aan op de fijne wimpers en houdt de huid rondom de ogen gevoed en gehydrateerd.


Nanolash wordt geleverd met een dun borsteltje dat de vloeistof eenvoudig over de wimperlijn verspreidt, zoals je ook met een oogpotlood doet. Onthoud wel dat je alle make-up resten moet verwijderen, het gezicht moet reinigen en drogen zodat de voedingsstoffen van het serum volledig geabsorbeerd kunnen worden door de haarzakjes. Hierdoor werkt het serum effectiever.

Het serum moet dagelijks gebruikt worden voor het slapen gaan.